MENU
Pengumuman
  • Tiada pengumuman buat masa sekarang
Pihak Majlis menyarankan agar pemilik pusat servis kenderaa, bengkel kenderaan/tayar serta kedai alat ganti kereta mengambil tanggungjawab bersama dalam memerangi penularan wabak Covid-19.
Sila semak perubahan waktu operasi dalam tempoh pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan Fasa 2 bermula pada 3 April 2020.
Majlis Daerah Kampar mengucapkan TAHNIAH di atas pelantikan sebagai Exco Kerajaan Negeri Perak.
Tahniah dan syabas kepada Badan Pengurusan Bersama (JMB) Westlake Villa kerana telah berjaya menyahut saranan pihak Majlis Daerah Kampar dengan melaksanakan langkah-langkah pencegahan bagi memerangi penularan wabak Covid 19.
Jom amalkan tips dan langkah pencegahan harian bagi Covid 19.#kitajagakita#stayathome
Pemberian bantuan khas ini bertujuan untuk meringankan bebanan para penjaja dan peniaga kecil dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan bagi  membendung wabak Covid-19. Sila semak.
Sila semak perubahan waktu operasi dalam tempoh pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan Fasa 2 bermula pada 3 April 2020.
Pihak Majlis menyarankan agar Badan Pengurusan Bersama (JMB) dan Perbadanan Pengurusan (MC) mengambil tanggungjawab bersama dalam memerangi penularan wabak Covid-19.
LAPORAN OLEH AKHBAR SINAR HARIAN BERKAITAN TAHAP PEMATUHAN PKP PENDUDUK KAMPAR CAPAI 99%BERTARIKH 1 APRIL 2020.Sila klik di SINI  
Pemakluman: Arahan penutupan premis perniagaan di daerah Kampar dilanjutkan sehingga 14 April 2020 atau sehingga tempoh Perintah Kawalan Pergerakan ini ditarik balik.